Team MDH

Margot de Heide

Margot de Heide

Als professioneel fotograaf & designer werkt Margot sinds 2009 voor tal van opdrachtgevers met een specialisatie in locatie-, portret-, food en theaterfotografie. Klanten van MDH Fotografie & Design zijn onder andere magazines, bedrijven en organisaties. Daarnaast werkt ze voor diverse opdrachtgevers in de entertainment industrie. Naast fotografie is Margot gespecialiseerd in visual en interaction design en is ze werkzaam als designer voor diverse opdrachtgevers. Sinds september vorig jaar heeft Margot haar eigen super toffe en gezellige fotografie- en design studio in het WYT-gebouw in Rotterdam.

#fotograaf #designer #MDH 

 

 

 

mdh-portretten-270217_001

Max van der Lof

Max z’n passie voor koken, foodstyling en lekker eten kon niet ongemerkt blijven: zijn bordjes zien er altijd heerlijk uit én het smaakt ook nog eens top. Met een geduld van hier tot Tokio maakt hij al enige tijd voor de klanten van MDH Fotografie & Design de mooiste gerechten. Vaak ziet het er zo goed uit, dat we er zelf bijna niet meer met onze vingers vanaf kunnen blijven!

#foodstylist #nevertrustaskinnychef

 

 

 

 

 

Lieke Alblas

Als afgestudeerd styliste & vormgever, mét een grote passie voor fotografie heeft Lieke het totaalplaatje waar MDH Fotografie & Design al een tijdje naar op zoek was! Naast dat Lieke zelf de prachtigste (fashion) portretten schiet, zorgt ze er bij MDH ook voor dat nieuwe fotoreportages uitgezocht en bewerkt worden én creëert ze met haar grafisch vormgeving skills de mooiste ontwerpen.

#beeldbewerker #designer #fashionchick

 

 

 

 

 

Naomï Mamen Helmich Breedeveld

Naomï trapt af als onze eerste mediamanagement stagiaire! Met een vooropleiding in grafisch ontwerp en haar huidige opleiding als mediamanager, kan zij met een veelzijdige en frisse blik team MDH waar nodig ondersteunen. Door haar brede opleiding en unieke stijl is Naomï bij verschillende projecten inzetbaar: voor leuke foto-opdrachten, toffe design klussen, maar ook het papierwerk draait zij haar handen niet om!

#beeldbewerker #retoucher #vanallemartkenthuis

 

 

 

 

Lennart Bank 

#developer #100010101